събота, 12 септември 2015 г.

ПО КАКВО ДА РАЗБЕРЕМ,ЧЕ ВРЪЗКАТА НИ Е СЕРИОЗНА



Излизате с момче или момиче, но не знаете дали той или тя искат сериозна връзка с вас.Как да разберете това?
Всеки си е задавал подобни въпроси и най-вече жените, защото е общоприето нежните половинки да не разкриват първи чувствата си и съответно ги гложди отвътре, че не знаят другата страна какво мисли.Тях вечно ги обладава мисълта дали са истински желани или са обект на моментно привличане.Може тези общоприети схващания да изглеждат на пръв поглед остарели, но са все още актуални, дори и днес при най-младите.
При мъжете е друго.Когато те имат чувства, почти винаги са готови да ги споделят и да ви кажат, че ви обичат.Е, винаги има “срамежливи” изключения.Но когато излизате с момче дълго време и се надявате на нещо повече от физически контакт , а мъжът мълчи по въпроса, се питате, дали ви обича, иска ли ви за нещо по-сериозно или просто се забавлява и задоволява телесните си страсти.
Тогава идва и въпросът-защо жените постоянно се съмняват, търсят отговори и вечно искат доказателства, че мъжът ги обича? А подобно питане се оказва, че изобщо не вълнува мъжете.При тях нещата са ясни, прости и директни.Или обичат или не и не е нужно постоянно да го изричат ​​и доказват.Ако имат да казват нещо, те го правят и дори най-стеснителният мъж ще намери начин да го каже или покаже.Но показването не винаги е признак на чувства, то може да е изблик на страст и желание за интимност.Така че, ако мъжът ви обича, той със сигурност ще го сподели с вас . Не се тормозете с излишни въпроси и не търсете доказателства, само ще влезете в заблуда и после ще страдате.
Как все пак да разграничите сериозните отношения от чисто физическите?
За разлика от жените, мъжете винаги започват една връзка на чисто физическо ниво.При тях на първо място е физиката и доколко външно ги привличате.Ако липсва това плътско желание, той никога няма да ви забележи, освен ако не сте му приятел, познат или колега.
Другото със задълбочените отношения идва на по-късен етап при мъжете.Ако не го грабнете с физиката си, друго изобщо няма да последва.Едва след време, той ще започне да забелязва истинските ви качества, характера и интелекта ви.Ако стигнете до този етап , това означава, че той се интересува от самата вас, а не само от тялото ви.Това е един от признаците, че иска сериозна връзка.А ако нещата останат на физическо ниво, рано или късно всичко приключва, защото мъжът ще е изконсумирал това , което го е привлякло и като няма какво друго да го задържи, той ще си тръгне и ще потърси друга, която ще му даде нещата комплексно.
Затова и мъжете могат да имат само физически контакт, за разлика от повечето жени, които са устроени да мислят повече за любовта, отколкото за плътското.За жената е важно да чувства, че е обичана, желана и закриляна, а не толкова актът на удоволствието.
Има и още признаци, по които можете да познаете, че той иска връзка с вас.Това е желанието му да ви запознае с приятелите и родителите си.Никой мъж няма да направи това, ако няма сериозни намерения.Или ако се случи без да ви обича, то по-скоро е станало в момент на непредвидени обстоятелста-засичане на улицата, у тях и други.Но ако мъжът избягва да излиза с вас на обществено място, то със сигурност ви иска само за удоволствие.Е, тук не става въпрос за женени, които разбираемо е нормално да се крият.Там нещата са други.Говорим само за свободните.
Друг белег за дълготрайна връзка е желанието на мъжа да иска почти винаги да си прекарва времето с вас.Ще иска да ви води навсякъде, ще ви предлага развлечения, според възможностите си, ще иска непрекъснато да е покрай вас и да ви обгрижва.Но, внимание! Мъжете не обичат и да ги обсебват.Ако жените им забраняват да имат техните лични моменти, мъжете започват да губят интерес. Няма по-досадно нещо от една жена да “виси” постоянно на врата на мъжа и да го задушава.Колкото и да я обича той, дълго няма да издържи.

Това според мен са едни от основните неща, които са белег на желание за по-трайно обвързване.Но все пак това са само примери и съвети.Няма стандартна рецепта за сериозна и вечна връзка.Най-важното е да бъдете себе си, а не да се нагаждате според това, какво другите искат да бъдете.Мъжете губят интерес, когато получават веднага това, което желаят.Те просто ще си го вземат и ще заминат.Жената разпалва мъжа със своята естественост и непринуденост.Не се правете на това, което не сте.Мъжете, колкото и да са безчувствени ще го усетят, ще ви изконсумират и ще избягат.Ако е писано да имате сериозна връзка с някой, нещата сами ще се получат, не е нужно да ги насилвате.Изчакайте своя момент, той определено ще дойде.
jivko mihalev
realnilovehistori.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар