събота, 26 септември 2015 г.

ТЕСТ: КАК ДА ИЗЧИСЛИТЕ СВОЯ ЛЮБОВЕН КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ

При отговор:
- много често отбележете си 0 точки
- често отбележете си 4 точки
- от време на време отбележете си 8 точки
- рядко или никога отбележете си 10 точки
1.Ако се обичаме достатъчно силно, нито един от нашите проблеми или разлики в характерите ни не може да бъде заплаха за успеха на връзката ни.
2.Ако най-накрая намеря човека, когото търся, никога повече няма да се увлека по друг мъж.
3.Ако става дума за истинска любов, ще я усетя още в момента, в който видя човека за първи път.
4.В здравата и добра връзка, всичко трябва да е интересно и вълнуващо.
5.Ако любовта ни е истинска, аз няма да се чувствам пълноценен и цялостен, ако не съм с партньора си.
6.Физическият контакт в една връзка не може да е фантастичен, ако не съществува истинска любов.
7.Моят идеален партньор трябва да ми дава всичко, от което имам потребност и да запълва всяка празнота в живота ми - аз просто няма да имам потребност от никой друг, освен от него.
8.Ако съм истински влюбен, ще усещам вълнуващо напрежение при всяка среща със своя партньор - мисълта, че ще бъда с него ще ме кара да настръхвам от удоволствие.
9.Ако съм с подходящ партньор, между нас двамата ще има толкова голяма хармония, че всеки от нас ще усеща и ще знае какво става в душата на другия.
10. Ако си подхождаме, всичко ще се развива естествено и хармонично и няма да ни се налага да полагаме много усилия за успеха на нашата връзка.
Резултати:
80-100 точки - Заслужавате поздравления. Имате висок ЛКИ (личен коефициент на интелигентност). Вие сте реалисти в представата си за любовните връзки и осъзнавате, че само любовта не е достатъчна, за да може една връзка да има успех - необходими са умения за взаимно общуване, съвместимост и много усилия. За да избегнете евентуални проблеми в бъдеще, поработете върху разбирането на онези твърдения, които са ви донесли по-малко точки.

60-79 точки - Вашият ЛКИ не е нисък, но би могъл да стане и по-висок. Все още позволявате на своите романтични идеали и фантазии да оказват влияние върху отношението ви към любовните връзки. Обърнете повече внимание на това как действително чувствате нещата, а не как бихте искали да изглежда една любовна връзка. Не се страхувайте чак толкова много от противоречията. Напомняйте си, че истинската любов не означава всичко да бъде идеално през цялото време.
40-59 точки - Внимание! Вашият ЛКИ е опасно нисък, но вие вече навярно осъзнавате това, защото сигурно сте изпитвали много болка в своите любовни взаимоотношения. Причината, поради която любовта продължава да ви носи разочарования е, че вие не сте достатъчно внимателни при избора си на партньор. Издигате партньорите си на пиедестал и сте повече влюбени в самата любов, отколкото в тях. Ако искате да сложите край на страданията си и да бъдете по-щастливи, ще трябва да направите някои основни промени в начина, по който си избирате партньори, както и в самото си поведение спрямо тях.
0-39 точки - Вашият ЛКИ е доста. Опитайте се да не обвинявате партньорите, които са ви изоставили и внимателно се вгледайте в начините, по които сами сте предопределяли неуспешна връзка още от самото й начало. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар