сряда, 24 юни 2015 г.

КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ ЛЮБОВТА С ПОМОЩТА НА ФЪН ШУЙ

Има моменти в живота,когато не ви върви в любовта.Тогава се питате- каква е причината,какво ви има?Всичко изглежда наред и с външност и с интелект,а любовта все не идва.Вие ли правите нещо не както трябва или наистина нещо не ви е наред?
Любовта наистина е сложно нещо и няма обяснение защо на едни се случва,а на други не.Всичко е въпрос на химия.Но трябва ли да се примирявате и да чакате тя сама да ви срещне или може да се постараете някак си да я привлечете?
Какво е необходимо все пак да направите,за да привлечете любовта?
За целта може да използвате техниките на Фън шуи.
Като начало изчистете всички стари,ненужни,полусчупени предмети и тези,които смятате,че ви носят лоша енергия.Това не означава да изхвърлите всичко,а само счупени предмети,стари накъсани дрехи и т.н.,един вид,всичко на което е нарушена целостта.Важно е да изхвърлите и снимките на старите гаджета,ако може да се разделите с тях.Все пак това са спомени,които няма после откъде да си набавите.Но помнете,че обвързаността със старите връзки ви пречи да привличате новите.Натоварени сте със стара негативна енергия,която трябва да пречистите.
Какво казва фън шуи в случая?Първо,след като всичко изхвърлите,подредете гардеробите така,че да има място още един човек да сложи дрехите си,да има свободни лавици за още книги,място за втора четка за зъби,за втори чифт обувки и така за каквото още се сетите.Важното е да има място за вещите на втори човек.Ако всичко е препълнено само с вашите неща,някак си се получава “задръстване”.Един вид казвате- има място за мен и просто няма място да втори човек.Така несъзнателно затваряте полето около себе си,поставяте преграда,която само вие може да премахнете.
На второ място е необходимо да поставите предмети-двойки.Например-гълъби,лебеди,делфини и други,които символизират любов и вярност.Могат да се поставят и картини на влюбени.
Друг трик,който може да използвате е, да палите от време на време две свещи,но задължително трябва да са червени.Ако го прилагате веднъж седмично,така ще изгоните отрицателната енергия и ще привлечете любовта.Внимавайте да не направите пожар!Да не се прилага от лица под 18 години,опасно е!
Какво друго може да се направи?Например,като боядисвате,може да оцветите югозападната стена на стаята,в която спите в червено.Този цвят привлича,като магнит.За целта могат да се използват картини,пердета или щори в същия цвят.Задължително спазвайте посоката!
Изключителен магнетизъм имат и картините с червени цветя.Могат да се използват и “живи”,но като увехнат,веднага трябва да ги изхвърлите.Вазата се поставя в началото на стаята при влизане.
Естествено е,че не винаги тези техники ще действат.Не трябва да очаквате чудеса!Това са само начини за привличане на любовта.Трябва силно да вярвате,ако искате да се получи.Ако все пак не стане,поне ще се отървете от старите неща,които е доказано,че носят негативна енергия.Този вид “очистване” ще ви направи по-позитивни и привлекателни за околните.Това е гарантирано!А положителните хора привличат повече любов.
jivko mihalev
realnilovehistori.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар