неделя, 30 август 2015 г.

КАКВО КАРА ЩАСТЛИВО ЖЕНЕНИТЕ МЪЖЕ ДА ТЪРСЯТ РАЗНООБРАЗИЕ ИЗВЪН БРАКА

Защо женените мъже търсят разнообразие извън брака,въпреки твърденията им,че са щастливи с половинките си?На какво се дължи това?На тестостерона,който ги прави по-активни и имат нужда от по-голямо количество удоволствия,които жените им не могат да удовлетворят напълно или просто го правят за разнообразие или да се доказват,като мъже с колко “бройки” жени могат да бъдат. Най-странното в случая е,че този тип мъже твърдят,че имат прекрасно семейство и са щастливи и въпреки това се нуждаят от “забежки”.
 Може би на първо място мъжът определя за “виновник”  тестостерона.Колкото е по-голямо нивото на този хормон,толкова активноста на мъжа е по-висока.Това го кара да търси допълнителен контакт,за да може да го изразходва.Ако се задържа в организма,това може да доведе до агресия и различни видове болести,като рак на простатата.
Дотук с медицинските оправдания! Да не забравяме,че мъжът по природа е “ловец”.Някои имат нужда просто от доказване на мъжествеността си,като тичат след всяка фуста.Те нямат толкова голямо желание за физически удоволствия,а по-скоро искат да покажат пред приятели колко са търсени и желани от жените,като трупат някакви “бройки” за престиж. Повечето мъже,като ги попитат защо изневеряват,най-стандартният отговор,който ще чуете е: “за разнообразие”.И ще започнат да ви обясняват колко много обичат съпругата си и семейството си,а в същото време ходят да се забавляват с други.На всичкото отгоре,те не изпитват никаква вина за изневерите си и дори споделят,че това ги прави по-добри любовници със законните им половинки,а и отношението им към тях се променяло уж към по-добро. Дали това не са само оправдания,с които успокояват съвестта си или наистина си вярват на твърденията? Други мъже казват,че обичат съпругата си,защото е майка на децата им,независимо от разнообразните си контакти.
Трябва ли да се съгласим с това твърдение и да приемем да живеем с такъв човек до себе си?Разбира се,това е въпрос на индивидуален избор. Още една и много съществена причина мъжете да търсят разнообразие извън брака е,че с другите жени те не се обвързват,нямат задължения към тях и липсват битовизмите.Връзката е изцяло отдадена на удоволствията,което дава на мъжа възможност  да избяга от тежкото ежедневие,макар и за няколко часа.А може би и още един момент е важен,че той не получава онзи върховен екстаз,който е в мечтите му и само навън може да го “вземе” при жена,която не е мислено ограничена.
 Чисто физическата страна също може да предизвика мъжа да “забегне”.Една красива и добре изглеждаща жена е много по-привлекателна от съпругата,която не само,че вижда всеки ден,но и не изглежда винаги привлекателна,а по-скоро изморена от ежедневните си задължения.
Порив на страст може да предизвика,дори движението на тялото и позата на стоене.Експериментите с “чуждата” жена са осъществими,а съпругата едва ли е готова да изпълни всички прищевки и налудничави идеи на мъжа си.
 Ето,тези всички причини карат дори и най-щастливо жененият мъж да “забегне” от вкъщи и да търси разнообразие навън,та колкото и добра майка и къщовница да е съпругата му.Все пак,мъжът се нуждае от повечко удоволствие и то качествено и това ще го кара вечно да търси жената,която да реализира фантазиите му и да го освобождава от тежкото ежедневие.”Другата” винаги ще е по-желана,защото му осигурява спокойствие,кара го да се чувства желан и с повдигнато самочувствие.”Тя” не го занимава със задължения и не му мрънка за разхвърляните дрехи.Това прави голяма част от мъжете да се чувстват щастливи и пълноценни,колкото и това да си остава необяснимо за представите на жените.

jivko mihalev
realnilovehistori.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар