събота, 6 юни 2015 г.

КАК ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ МЪЖЪТ ИМА ЧУВСТВА КЪМ ЖЕНАТА ПО ВИДА НА ЦЕЛУВКАТА


,
По начинът по който ни целува един мъж може да разберем какви чувства изпитва той към нас.
Тъй като мъжете не обичат да говорят за чувствата си,остава ние-жените да гадаем за тях.Има много сигнали,по които може да разчетем посланията на мъжа.Особено важно е мястото,по което ще ни целуне мъжът.Все пак зависи дали сме на първа,втора,трета среща или имаме дългогодишни отношения.Колкото и да са прикрити мъжете в такива моменти на интимност,те не могат да скрият това,което чувстват,независимо дали то е приятелство,любов,страст,физически контакт,привързаност,уважение и т.н.
Най-силната целувка се оказва тази по устните.Там може да целува само мъж,който изпитва чувства на любов и обич и означавате нещо повече за него,освен приятелка.Дори тази целувка да е само докосване по устните,това е признак на любов,а означава и още,че той е само ваш.Ако избягва целувката по устните,то това е сигурен признак,че се среща интимно и с други жени.
Целувката по бузата е по-скоро за двойки,които изпитват повече приятелски чувства,отколкото любовни.Партньорът иска да ни въздейства по-скоро психически,отколкото физически.Тази целувка означава обич,подкрепа,разбиране,съчувствие,но не и страст.Тя ни казва,че мъжът има истински чувства,а не само физическо привличане.
Ако един мъж иска да ви целуне по врата,това означава,че ви желае във физически аспект.Той е страстен любовник и може да очаквате буря.
Целувката по ухото означава израз на страст и желание за интимност сега,на момента.От него не могат да се очакват сериозни и обвързващи отношения.
По челото може да ви целуне мъж,който иска да ви дари със сигурност и е загрижен за вас.Но в същото време иска да е винаги водещ и да определя правилата.
И най-важната целувка за жените е може би тази по рамото.Ако искате връзка за цял живот,това е най-сигурният признак.По рамото целува само мъж,който ви казва,че иска да е с вас завинаги.
Когато се целуваме не бива да мислим как точно да го правим,коя целувка по вид да изберем или да спазваме някакви писани правила.Това трябва да идва отвътре,то е вътрешен порив,а не някакво режисирано действие.То е част и израз на нашата емоционалност.
jivko mihalev
realnilovehistori.blogspot.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар